Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Pihlavan ratsastusriihen toinen kesäleiri 2011

Tämä viiden minuutin pituiseksi editoitu hevosvideo esittelee Pihlavan suositun ratsastusleirin toisen kesäleirin tapahtumia vuodelta 2011. Mukana on valokuvien lisäksi paljon videokuvaa muun muassa ratsastustilanteista ja hevosesta vetämässä kärryjä. Taustalla kuullaan soimassa englanninkielistä musiikkia. Alkuperäisiä ääniä ei ole jäljellä.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Pihlavan ratsastusriihen toinen kesäleiri 2011 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2020 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com