Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Ratsastustunti

Tässä syyskuussa 2011 ilmestyneessä pariminuuttisessa hevosvideossa, jossa nähdään Valo-niminen kopottaja, on hyvä kuvanlaatu. Siinä nähdään kuinka kaverin ratsastustunti sujui ja mitä sen aikana tapahtui. Taustalla kuullaan elokuvamusiikkia (A Requiem for a Dream).

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: .

Ratsastustunti 3,5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

ellanhup 25. päivä maaliskuuta 2013

hyvä! :D saisi olla pitempi eikä mustavalkee.

örki 03. päivä kesäkuuta 2015

Sais olla värikuva ja vaikka joku hauska biisi. Ja ois voinu olla pidempi

Kommentoitaessa julkaisua Ratsastustunti sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com