Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Jumppasarja heinäkuussa 2007

Harmillisesti vain parinkymmenen sekunnin mittainen hevosvideo on heinäkuulta 2007. Hieno video on lähes täysin ääntä vailla. Kuvan laatu on kelvolinen vaikkakin hieman suttuinen. Klippi on YouTubessa nimimerkki minttu06:den kattavasta ratsastusvideoiden kokoelmasta.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , .

Jumppasarja heinäkuussa 2007 4,0/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

arvostelija 03. päivä kesäkuuta 2012

esteitä näyttää olevan vähän liian tiheästi, muuten ok.

Petri 10. päivä elokuuta 2012

Makunsa kullakin. Toiset tykkäävät haastavista asioista, toiset helpommista.

Kommentoitaessa julkaisua Jumppasarja heinäkuussa 2007 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com