Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Hiihtoratsastuksen kuninkaat

Tämä joulukuussa 2011 YouTubessa nimimerkki MilNerin profiilissa julkaistu videoklippi näyttää kuinka heppa saattaa kesken hiihtoratsastuksen pukittaa ratsastajansa kyydistä. Video on vajaan minuutin pituinen ja sen taustalla kuuluu englanninkielistä poppimusiikkia. Videon laatu on ihan hyvä. Alkuperäisiä ääniä ei ole.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , , .

Hiihtoratsastuksen kuninkaat 5,0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

arvostelija 03. päivä kesäkuuta 2012

tykkään! hauska video. vähän on liian lyhyt mutta minkäs teet?

Kommentoitaessa julkaisua Hiihtoratsastuksen kuninkaat sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com