Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Eka tippuminen

Tämä on loppuvuodesta 2010 julkaistu heppavideo ratsastajasta, joka tippuu ponin kyydistä kaarteessa. Ulkoilmassa kuvattu video sisältää alkuperäiset äänet. Videon tekijän mukaan: Ja sitten vielä että kyllä sattu ja helvetisti ja ne jotka ei ollu paikalla ei varmaa myöskää tiiä et nauroin samal tos mut sitä ei kuulu ku video loppuu kesken joten kiitos ja näkemiin. Tulossa on video missä näkyy kuinka oon parantunu tästä ratsastuksesta joten oottakaa vaa…

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , .

Eka tippuminen 3,5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

eeda 11. päivä huhtikuuta 2014

surkee ratsastaja

Filo Sofi 22. päivä kesäkuuta 2014

Jos tekee jotain, joskus saattaa sattua jotain…

Kommentoitaessa julkaisua Eka tippuminen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2024 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com