Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Hevosagility — pieni video jolkottelusta

Videon esittelyssä kerrotaan tämän videon aiheeksi valitusta hevosagilitystä seuraavaa: Hevosagility on ehkä ainut tapa harrastaa kytkemättömän hevosen kanssa, mennä laukassa rinta rinnan ja ylittää mitä mielikuvituksellisempia esteitä, muureja, puomeja, vesi, ja tuliesteitä, lumiukoista puhumattakaan, jotka monelle ratsukollekkin olisivat mahdottomia. Mölliluokassa sallitaan rento jolkottelu radalla — aina ei tarvitse hampaat irvessä kilpailla. Liity möllien joukkoon! Keksi oma este, kouluta polle, haasta muu maailma ja ole maailmanmestari! Lue ohjeet Koikkaloikan uudesta kirjasta Hevosagility ja pidä hauskaa! Video julkaistiin YouTubessa profiilissa TheKoikkaLoikka marraskuussa 2009. Klippi koostuu valokuvista eikä liikkuvaa videota tässä juurikaan näy.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , .

Hevosagility — pieni video jolkottelusta 2,0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

arvostelija 03. päivä kesäkuuta 2012

kaksi minuuttia on kahden tähden arvoinen. viisi minuuttia viiden :))

Kommentoitaessa julkaisua Hevosagility — pieni video jolkottelusta sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com