Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Tagit: ratsastusleiri

Hevosvideot, jotka liittyvät aiheeseen ratsastusleiri, listataan tällä sivulla. Hakemistossa on yhteensä 117 hevosvideota.

Pihlavan ratsastusriihen toinen kesäleiri 2011

Tämä viiden minuutin pituiseksi editoitu hevosvideo esittelee Pihlavan suositun ratsastusleirin toisen kesäleirin tapahtumia vuodelta 2011. Mukana on valokuvien lisäksi paljon videokuvaa m…

Ylirannan seikkailuleiri 2010

(Video ei toimi, tarkastettu 3142 päivää sitten.)

Tämä on loppuvuodesta 2010 ilmestynyt hevosvideo, joka laitettiin yleisön nähtäväksi YouTubessa nimimerkki wilkkuuun kanavalla. Hevosvideo on noin viiden minuutin pituinen ja sisältää liik…


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com