Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

TTuulian hevosvideo vuodelta 2009

YouTubessa tammikuussa 2009 julkaistu hevosvideo on 3,5 minuutin mittainen. Taustalla kuullaan humoristista country-musiikkia. Videolla nähdään useita ratsastajia erilaisten hevosten selässä.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , , , , .

TTuulian hevosvideo vuodelta 2009 4,5/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

Myy 02. päivä kesäkuuta 2012

Parempi laatuinen kuin edellinen saman tekijän video

Ylläpito 02. päivä kesäkuuta 2012

Kiitos, Myy. :-)

Kommentoitaessa julkaisua TTuulian hevosvideo vuodelta 2009 sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com