Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Totutusta selkäännousuun ilman satulaa

Tämä viisiminuuttinen YouTube-video sisältää tekijänsä omien sanojen mukaan Mukana myös alkuun pätkä maasta käsin työskentelyä. Ei oltu tehty noita juttuja aikoihin ja sujuivat ihan hyvin tauonkin jälkeen :) En ollut myöskään pitkään aikaan mennyt ilman satulaa kyytiin muuten kuin punttaamalla ja Futuralle selkäännousu ilman satulaa on aina ollut inhottava asia. Nyt sitten annoimme herralle vähän siedätyshoitoa. Muutama pukkihan tuolla tuli koettua.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Totutusta selkäännousuun ilman satulaa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com