Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Tippumisia

Tämä on YouTubessa nimimerkin ThePomppu kanavalla julkaistu hevosvideo, joka sisältää runsaasti erilaisia hevosten selästä tippumisia poppimusiikin soidessa taustalla. Videon tekijän mukaan: En halunnut tästä mitään efektihirmua, koska tykkään itsekkin katsella sellaisia tippumisvideoita, joista näkee kunnolla tippumiset. Tiedän, että musiikki on kulutettu, mutta ei voisi vähempää kiinnostaa. :) HD:na on huomattavasti parempi laatu.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Tippumisia sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com