Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Paras leiri!

Kuusiminuuttinen heppavideo sisältää videota ja valokuvia Pihlavan ratsastusriihestä vuodelta 2010. Kyseessä oli kesäleiri. Video ilmestyi YouTubessa heinäkuussa 2010 nimimerkki Heppafani1221:n kanavalla. Taustalla kuullaan englanninkielistä poppia. Alkuperäisiä ääniä ei kuulla.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Paras leiri! sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2020 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com