Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Hei, ihminen! Tämä video "Päivä tallilla (AadyZ)" ei taida olla enää netissä. Hevosvideot.comin ylläpitäjä tarkisti videon tilanteen 2761 päivää sitten eikä silloin videota enää löytynyt. Joten jos klikkaat nyt videon Play-nappia eikä mitään tapahdu, älä turhaan lähetä palautetta ylläpitäjälle, koska ongelma on jo tiedossa. :-)

Päivä tallilla (AadyZ) (video ei toimi)

Tämä on kahdeksan minuutin mittainen videopostaus, joka kertoo YouTubessa nimimerkki AadyZ:n päivätoimista hevostallilla. Klipin kuvauksessa kerrotaan tallipäivän alkavan aamulla kahdeksan aikaan, tai oikeastaan sitä ennenkin, kun pitää siivota karsinat, täyttää vesiastiat, jakaa heinät ja ottaa eläimet sisään.

Ärrinmurrin! Tässä ei näy videota, koska se on hävinnyt YouTubesta. :-(

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , .

Päivä tallilla (AadyZ) 5,0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

arvostelija 03. päivä kesäkuuta 2012

hyvin kuvattu, paljon sisältöä, upeita heppoja. *****

Kommentoitaessa julkaisua Päivä tallilla (AadyZ) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2020 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com