Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Ongelmahevosten käsittely- ja koulutusnäytös

Tämä on erittäin informatiivinen hevosvideo. Se on 24 minuuttia täyttä asiaa. Kyseessä on tiivistelmä Kari Vepsän pitämästä ongelmahevosten käsittely- ja koulutusnäytöksestä Pellon maaseutunäyttelyssä 13. elokuuta 2011. Näytteitä mm. johtajuus-, seuraamis-, peruutus- ja siedätysharjoituksista ympyrätarhassa. Videokuvan laatu on erittäin hyvä. Taustalla kuullaan “hevoskuiskaajan” suomeksi esittämiä ohjeita eikä häiritsevää taustamusiikkia.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , , , , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Ongelmahevosten käsittely- ja koulutusnäytös sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com