Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Hyvin me vedetään!

Tämä on kooste yksittäisistä valokuvista ja videokuvasta, jotka on taltioitu eri vuodenaikoina ja eri tilanteissa. Syyskuussa 2010 ilmestynyt videoklippi kuuluu YouTubessa nimimerkki Pojusuokki91:n videokokoelmaan. Kuvanlaatu on oikein hyvä. Taustalla kuullaan poppimusiikkia. Alkuperäisiä ääniä ei ole juurikaan jäljellä. Kuvien ja videoiden aiheet liittyvät lähinnä erilaisisiin epäonnistumisiin esteiden ylityksissä ja muissa asioissa.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Hyvin me vedetään! sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com