Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Hevostelu ei ole helppoa

Tämä on 2,5 minuutin pituinen kooste erinäisistä epäonnistumisista hevosten kanssa. Mukana on runsaasti hyvälaatuisia valokuvia ja myös liikkuvaa kuvaa eri hevosista. Taustalla kuullaan poppimusiikkia eikä alkuperäisistä äänistä ole jälkeäkään. Video ilmestyi YouTubessa nimimerkki Tuiskauksen profiilissa.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Hevostelu ei ole helppoa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com