Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Epäonnistumisia hevosten kanssa

Tämä on hieman yli kolme minuuttia kestävä hevosvideo, jossa nähdään ratsastajat joutumassa koetukselle kun hevoset ryhtyvät oikuttelemaan. Maaliskuussa 2011 julkaistussa YouTube-videossa soi taustalla englanninkielinen poppimusiikki. Alkuperäisiä ääniä ei ole jäljellä. Klipissä on liikkuvan kuvan lisäksi mukana hyvälaatuisia valokuvia.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Epäonnistumisia hevosten kanssa sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com