Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Hei, ihminen! Tämä video "Epäonnistumisia" ei taida olla enää netissä. Hevosvideot.comin ylläpitäjä tarkisti videon tilanteen 2597 päivää sitten eikä silloin videota enää löytynyt. Joten jos klikkaat nyt videon Play-nappia eikä mitään tapahdu, älä turhaan lähetä palautetta ylläpitäjälle, koska ongelma on jo tiedossa. :-)

Epäonnistumisia (video ei toimi)

Jostain syystä video on hiljattain merkitty yksityiseksi. Sitä ei siis voi enää katsoa. :-(

Tämä on kooste erilaisista kömmähdyksistä, joita hevosratsastuksen parissa voi käydä kenelle tahansa. Hevosvideo ilmestyi YouTubessa huhtikuussa 2011 nimimerkki Muffinssi1997:n videokanavalla. Klipin taustalla ei kuulla alkuperäisiä ääniä vaan erilaista poppimusiikkia. Videokuvan laatu on oikein hyvä.

Ärrinmurrin! Tässä ei näy videota, koska se on hävinnyt YouTubesta. :-(

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , .

Epäonnistumisia 4,0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

arvostelija 03. päivä kesäkuuta 2012

hauskoja tilanteita on paljon, onneksi ei sattunut mitään vakavampaa. aloituskuvass vaan näyttää tytteli lentävän kyydistä aika äkäiseen.

Kommentoitaessa julkaisua Epäonnistumisia sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com