Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Elämää Suskun tallilla

Tämä on YouTubessa syyskuussa 2010 julkaistu hevosvideo, joka kertoo yksityistallista, nimeltään Suskun talli. Siellä pääsevät käymään ponien omistajien lisäksi eräät naapurit ja perhetutut. Ulkopuolisille ei järjestetä minkäänlaisia hevospalveluita. Klippi sisältää suomenkielistä poppimusiikkia taustalla eikä alkuperäisiä ääniä ole kuultavissa. Videokuvan laatu on hyvä, still-kuvien sitäkin parempi.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , .

Elämää Suskun tallilla 4,0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

arvostelija 03. päivä kesäkuuta 2012

neljä tähteä, saisi viidemmän jos ei olisi yksityistalli vaan voisin käydä siellä.

Kommentoitaessa julkaisua Elämää Suskun tallilla sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com