Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Ei ravurista saa ratsua

Tämä on hieno hieman yli minuutin pituinen heppavideo, joka kertoo ravurista, joka hankittiin ratsuksi. Mukana on valokuvia ja videokuvaa tekstin ohessa. Klippi ilmestyi YouTubessa nimimerkin virnukissa kanavalla helmikuussa 2012. Videon alkupuoli on harmaasävyinen, lopussa näkyy värillistäkin videota.

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Ei ravurista saa ratsua sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2020 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com