Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Olet täällä: Heppavideot

Hei, ihminen! Tämä video "Doti kaatuu esteellä!" ei taida olla enää netissä. Hevosvideot.comin ylläpitäjä tarkisti videon tilanteen 2531 päivää sitten eikä silloin videota enää löytynyt. Joten jos klikkaat nyt videon Play-nappia eikä mitään tapahdu, älä turhaan lähetä palautetta ylläpitäjälle, koska ongelma on jo tiedossa. :-)

Doti kaatuu esteellä! (video ei toimi)

Tämä runsaasti erilaisilla efekteillä täytetty hevosvideo esittelee matalan esteen ylittämisessä tapahtuvan kompastumisen tai “luistamisen”, jonka johdosta ratsastaja valuu itsekin turpa edellä permantoon. Kumpikin osapuoli selvisi tapauksesta ehjin nahoin. Video ilmestyi YouTubeen kesäkuussa 2011.

Ärrinmurrin! Tässä ei näy videota, koska se on hävinnyt YouTubesta. :-(

Tämä hevosvideo mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 117 kirjoitusta. Jutun kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää videoon esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tägit: , , , .

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Doti kaatuu esteellä! sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com