Parhaita hevosvideoita eri puolilta nettiä

Tagit: epäonnistuminen

Hevosvideot, jotka liittyvät aiheeseen epäonnistuminen, listataan tällä sivulla. Hakemistossa on yhteensä 117 hevosvideota.

Kun äiti satulaan nousi

Tämä on kolmen minuutin pituinen heppavideo, jossa on myös runsaasti valokuvia. Videolla nähdään ratsastustauon jälkeen hevosen kanssa kopottelua hiekkakentällä. Videolla nähdään myös yksi…

Tuli testattua uus kypärä

Tässä nähdään aika vauhdikas ja vaarallinen tilanne kun ratsastaja tippuu sisätiloissa ratsastaessaan ns. seinää vasten. Onneksi ratsastaja ei vaikuttanut loukkaantuneen. Kypärä tuli ainak…


Etsitkö ratsastuspaikkaa Saarijärvellä? Käy Ratsutalli Diranossa. ;)

Äänestä parasta hevosrotua osoitteessa Hevoset.info! Issikka ykköseksi?

Tilaa hevosvideoiden RSS- tai Atom-syöte. Syötteet voi tilata esimerkiksi nettiselaimen kirjanmerkkipalkkiin tai joissain tapauksissa, kuten Operassa, erilliseen nettiselaimessa olevaan lukuohjelmaan.

Mielipiteitä


© 2013–2022 Hevosvideot.com
Palvelu ei vastaa videoiden sisällöstä eikä lukijoiden julkaisemien mielipiteiden sisällöstä, mutta pyrkii toki pitämään kommentit ja videot mahdollisimman hyvän maun mukaisina ja netikettiä noudattavina. Jos huomaat asiattoman kommentin tai haluat ehdottaa jotain palveluun liittyvää, kirjoita palautetta tällä lomakkeella.

Hevosvideot.com